Благо Джизъса отново спи с блондинка
Вечният плейбой пак си ляга

...
<br
>Благо Джизъса отново спи с блондинка
<br
>Вечният плейбой пак си ляга
Коментари Харесай

Благо Джизъса пак спи с блондинка? Заряза ли Полина


Благо Джизъса още веднъж спи с русокоска

Вечният плейбой отново си ляга до блонди. Е, към този момент ритнитопковецът към момента не е сменил брачната половинка си Полина Спасова с друга кокона.

И в случай че подозирате, че Благо Георгиев въпреки всичко е „ опитал неразрешения мед “ на друга силиконка, към момента не го е направил.

А Полина решила да го зарадва, като смени цвета на косата си в русо. Надушила, че нейния мъж си пада по блондита или поради мисълта, че Русата Златка към момента е в сърцето му.



Каквато и да е истината, хотелиерска дъщеря го е направила. Е, това може към този момент да ни подсказва за някаква смяна, само че към този момент обстоятелствата не потвърждават това.

Защото милионерската наследница освен е станала руса, ами подхвана свирепа борба в социалките против Златка Райкова. Всеизвестен факт е, че Златка всяка неделя дава отговор на щекотливи въпроси на почитателите си в Инстаграм профила си.

Но към този момент е додеела на почитателите си  с фраскането по какъв начин е обиколила половината свят с Карен, коя е новата им дестинация за странствуване и с какъв брой кила е наддала при бременността си. В „ тази игра “ се включи и Полина.

И тя незабавно сграбчи вниманието на почитателите си в Инстаграм с откровението по какъв начин родителите й не били удовлетворени, че излиза с Благой Георгиев, поради скандалната му популярност. Обеща им още пикантерии, само че неприятната вест е, че го направи в неделя. Как ли ще реагира заядливата Златка, питат се почитателите им.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР