Созопол ще изиграе своя първи официален мач на "Арената" за

...
Созопол ще изиграе своя първи официален мач на "Арената" за
Коментари Харесай

Созопол срещу Литекс в пряк двубой за по-горна позиция

Созопол ще изиграе своя първи формален мач на "Арената " за новата 2021 година. Морският отбор ще одобри в събота /20-и февруари/, от 14:00 часа Литекс - директен конкурент за по-горна позиция в класирането, в среща от 19-ия кръг на Втора лига.

Това е първи формален дуел за "небесносините " пред своя аудитория през актуалната календарна година. Заради епидемиологичната конюнктура, тимът още веднъж ще играе пред празни трибуни, само че това няма да попречи на правилните последователи да поддържат своите любимци от изкуственото игрище над подземния паркинг под таблото.

В състава на Маргарит Димов се завръщат осъдените Мариян Димитров, Галин Димов и Иван Колев. Тримата пропуснаха първата среща на Созопол поради насъбрани картони, само че към този момент са на линия за идната значима борба с "оранжевите ". Созопол позволи проваляне с 2:1 на старта от Добруджа в Добрич, само че остави отлични усещания с играта си и ще се опита да се реваншира този уикенд, с цел да вземе своето.

Гостите от Ловеч приключиха наедно 1:1 в първата домакинска среща със Септември Симитли и се намират на 9-то място с актив от 21 точки, до момента в който "небесносините " са с 20 на 10-та позиция. В първата среща в Ловеч, "оранжевите " завоюваха с 3:2, а попаденията за Созпол осъществиха Антонио Ласков от свободен удар през първата част, изравнявайки резултата - 1:1 и Иван Колев в края на мача. За домакините един гол добави новото попълнение в състава на Маргарит Димов - Борис Тютюков. В идващия 20-ти кръг, Созпол почива и ще прибави служебни 3 точки от преустановилия присъединяване Кариана Ерден. Морският състав трябваше да гостува в село Ерден, само че заради случилите се условия, ще играе контролна среща с Янтра Габрово в Стара Загора.

Съдийска бригада от Сливен ще управлява мача в събота с ловчанлии. Главните настоящи лица управляваха мача на "небесносините " - една от последните контроли с Розова котловина Казанлък в Твърдица, приключила 2:2 с гол за СОЗОПОЛ в последната офанзива на мача. Главен арбитър на дуела с Литекс е Димо Димов с помощници Станимир Трифонов и Петър Балтов. Четвърти арбитър ще е Валентин Станчев - всичките от Сливен. Съдийски наблюдаващ - Георги Хаджийски от Пловдив.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР