Созопол се рестартира кадрово с привличането на 10 нови футболисти,

...
Созопол се рестартира кадрово с привличането на 10 нови футболисти,
Коментари Харесай

Созопол започна с куп младоци

Созопол се рестартира кадрово с привличането на 10 нови футболисти, множеството от които на възраст 19-20 години. Сред привлечените има гении от школите на първенеца Лудогорец и Славия.

" Водим диалози с още четирима опитни играчи, както и с двама чужденци. Градим напълно нов тим ", съобщи изпълнителният шеф на клуба Румен Димов.

Към края на предишния сезон той се отхвърли да извършва функционалностите и на старши треньор, отстъпвайки позицията край тъч-линията на първия си помощник Маргарит Димов, който е негов брат. Играещ помощник-треньор ще продължи да бъде ветеранът Петър Кюмюрджиев. След 4 сполучливи сезона във Втора лига „ небесносините” изпаднаха предишното състезание и в този момент ще се подвизават в югоизточната група на Трета лига.

" Целта ни е първото място, само че не непременно ", уточни Румен Димов, като направи значимото конкретизиране, че клубът разполага с нужния бюджет и финансовото успокоение е обезпечено. Созопол ще разчита за шампионата на набор от 24 футболисти, като към този момент броят им е 21.

Тимът ще организира лагер от 2 до 11 юли в Благоевград, а през останалото време ще тренира в домашни условия. Предвидени са 11 контролни срещи: с Поморие /на 27 юни и 13 юли/, с Лудогорец-2 /на 30 юни и 18 юли/, със Струмска популярност /на 7 юли/, с Хебър /на 11 юли/, с Несебър /на 21 юли/, с Карнобат /на 25 юли/, с Гигант Съединение /на 1 август/. За датите 28 юли и 4 август се търсят противници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР