Социопати в обществото.Преди дни в GlasNews.bg Ви разказахме за жесток

...
Социопати в обществото.Преди дни в GlasNews.bg Ви разказахме за жесток
Коментари Харесай

Има ли тази лекарка психично разстройство? Хвърля котки от 6-тия етаж СНИМКИ

Социопати в обществото.

Преди дни в GlasNews.bg Ви разказахме за нечовечен случай на експанзия против котка, която излетя от 3-тия етаж на блок във Велико Търново. Котка се трансформира в играчка в ръцете на две дребни деца, които осъзнато или не са направили неприятното действие, което постресе доста хора в обществените мрежи. За наслада животинката не е потърпевша.

Сега още веднъж попадаме на сходен случай, само че този път жестоките дейности са осъществени от възрастен човек и още повече - доктор. Трърди се, че за два месеца лекарката е изхвърилила две дребни котета през терасата на блок, където живее във Варна.

На 12 юни в 9:30 часа дамата е видяна от минувач как от терасата на 6-тия етаж изхвърля малко котенце, сиво на цвят, което се е размазало на асфалта за секунди. Свидетел е Цветелина Вескова, точно тя сигнализира в мрежата за дейностите на дамата, за която се твърди, че е лекарка. " Подадох сигнал на 112, ще пусна и тъжба ", написа Вескова в профила си във Facebook.

Дамата търси две дами, които също са станали очевидци на жестокото отношение към почтеното коте. " Издирвам двете дами, които също бяха очевидци, тъй като от шока не можех да мисля съответно и не съобразих да взема номерата им. Моля, в случай че някоя от тях види поста, да ми написа персонални или в случай че са споделили на свои близки, и те четат тук, да им кажат да се свържат с мен! ", приканва Цветелина.

На 30 септември Цветелина Вескова още веднъж минава булевард " 8-ми Приморски полк ", а ориста още веднъж й предлага да преживее ужаса.

" Сутринта в 9:10 часа, благата дама, която е човечен доктор, още веднъж изхвърли пред очите ми шепа коте. Този път е живо, евентуално тъй като е доста малко, единствено накуцва, само че е извънредно изплашено и не може да се хване ", написа Вескова.

Цветелина за следващ път подава сигнал на 112. Категорична е, че ще пусне тъжба и до прокуратурата.

" Тази жена е практикуващ доктор и нарушител. Щом аз за два месеца повторно я виждам да го прави, единствено мога да предсказвам какъв брой пъти го е правила ", добавя тя.

Ние се питаме, в случай че тази жена в действителност е докторка, както се твърди, какво ли ще е отношението й към пациентите... Да пази Бог от такива " доктори ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР