Социалният вакуум, в който изпадна Тръмп, не би могъл да

...
Социалният вакуум, в който изпадна Тръмп, не би могъл да
Коментари Харесай

Как социалните мрежи да регулират статусите на Борисов

Социалният вакуум, в който изпадна Тръмп, не би могъл да остане без последици за други политически водачи. Тази работа със глобите би могла да се разшири, обогати, да бъде, както се споделя, инклузивна. Никога не бихме се застъпили за унищожаване на премиера от мрежите, това ни се коства прекомерно фрапантно решение. Но логаритъмът може да борави и с фини елементи, които би трябвало да могат да се приложат към изявленията на Борисов. 
1. Клип от джипката
Да бъдат блокирани - това би било прекомерно тежка мярка. Още повече, че всеки клип от джипката има превантивна роля. Като видиш кой асфалт и маршрут се хвали и инспектира най-шумно, да имаш едно мислено като минаваш оттова. Особено няколко месеца по-късно, би трябвало да си свръхвнимателен. Затова най-хубавият вид е към всеки сходен клип обществената мрежа автоматизирано да се прикрепя сигнален знак - нещо като " Внимание, влажен под! ", да имаш едно мислено като минаваш оттова.  
2. Клип от вкъщи 
В карантинни времена може да очакваш няколко сходни клипа, в които разбираш алфата и омегата на ковид, а точно - че " Фатката е да се пазиме ". Ако логаритъмът засече сходна фраза би могъл да я заразпространява със свръхзвукова скорост от стена на стена, с цел да доближи до оптимално брой хора, които да чуят хитрата премиерска повеля. 
3. Статус със статистика 
Безкрайните статистически полета, населявани и представени от премиера, биха могли да затормозят прекомерно идващите профила му. Те прекомерно постоянно попадат в подла обстановка, в която стартира да им се коства, че тази статистика постоянно усъвършенства нещо, само че в никакъв случай личния им живот и би трябвало най-малко в едното - статистиката или личния им живот - да има неточност. Затова логаритъмът би могъл да замъгли статуса с числа ( " построихме ", " постигнахме ", " спестихме ", " километра ", " автомагистрала " - това ще са основните думи, по които да разпознава публикацията), и на мястото на замъгленото поле просто да изплува надпис, който да гласи " нормална и безпредметна статистическа информация ". 
4. " Президентът Радев "  
Все по-често президентът Радев получава особено отношение на стената на премиера и може да бъдем сигурни, че в околните месеци ще му бъде отредена извънредна графа. В това отношение Борисов закъсня - не може опозицията просто да те подлага на критика и тулупира от заран до вечер, а ти да не й отвръщаш. 
5. " Продължаваме работата по "
Това е доста присъщ статус, който в действително време следи нещо, което е почнало, и постоянно продължава. То може да е ремонт, доставка, политически връзки. Но каквото и да е, постоянно продължава. Социалната мрежа би могла да изведе, за улеснение на читателите, по кое време по-точно е стартирано, тъй като точно там е най-интересно. Продължаваме построяването на автомагистрала " Хемус " - това имам поради.  
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР