Социалният министър Деница Сачева първа от управляващите коментира изказването на

...
Социалният министър Деница Сачева първа от управляващите коментира изказването на
Коментари Харесай

Деница Сачева: Манолова осигурява временна заетост на хората - да протестират

Социалният министър Деница Сачева първа от ръководещите разяснява изявлението на Мая Манолова в събота, че ще се яви на идните парламентарни избори с стратегия от 19 ограничения, които са най-вече обществени. Обявлението си Манолова направя на митинг с майки на деца с увреждания от " Системата ни убива ". Бившият омбудсман даже упрекна ръководещите, че по сегашните схеми за битка с рецесията се подкрепят най-вече компании, близки до властта.

" Госпожа Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт не за първи път. Аз виждам на тези митинги с горест, тъй като част от протестиращите са сезонни служащи с краткотрайна претовареност - да стачкуват, и това в огромна степен обезсмисля демокрацията. Всъщност най-големият вирус не е сега Covid-19, а вирусът на демагогията и на популизма, с който би трябвало да се борим, тъй като там няма да ни оказват помощ маските, ръкавиците, карантината. Там ще ни оказват помощ книгите и знанията ", съобщи Деница Сачева.

Министър Сачева добави, че 24 000 микро и дребни предприятия към този момент са кандидатствали за помощ в размер на 97 милиона лв..

Деница Сачева посети дома за остарели хора " Дълголетие " в столичния квартал " Дървеница ", където ревизира по какъв начин се извършват ограниченията и подари на жителите му книги в навечерието на 24 май.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР