Социалният формат ТЯ в Габрово“ се завръща с първо събитие

...
Социалният формат ТЯ в Габрово“ се завръща с първо събитие
Коментари Харесай

„ТЯ в Габрово“ се завръща

Социалният формат „ ТЯ в Габрово “ се завръща с първо събитие след лятната почивка на 5-ти октомври (сряда) от 18:00 часа в ресторант „ Сопрано “. Говорителки ще бъдат Габриела Христова и Тодорка Мирчева.

„ ТЯ в Габрово “ показва дейните дами на Габрово и дава опция на девойки и дами с разнообразни истории, работещи в разнообразни професионални сфери да споделят своите прекарвания, трудностите, с които са се сблъсквали и триумфите, които са постигнали.

Габриела Христова е майка на две прелестни деца, графичен дизайнер по специалност, блогър и страховит кулинар. Тя е човек на детайла, във всеки аспект на живота си. Когато е по майчинство с първото си дете, редом с грижите за него, стартира да поставя грижи и за надграждането на фотографските си умения. Съчетано с заниманието ѝ да готви, през днешния ден тя е един от дребното кулинарни фотографи в България.

Тодорка Мирчева e кмет на село Зелено дърво, община Габрово, а тя самата се дефинира като „ глава на едно огромно семейство “. Обича поезията, планината и родното Габрово.

Събитието е с вход свободен и ще се организира на 5-ти октомври от 18:00 часа в ресторант „ Сопрано “.

Социалният формат ТЯ в...™ е основан от Академия `Екатерина Каравелова` в Пловдив, а събития са се провеждали в още 10 града - Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански, Стара Загора, Плевен, Ловеч, Видин, Враца и Монтана.

Идеята зад събитията ТЯ в …™ е да се даде платформа на дамите, които всеки ден вършат невероятни неща в своя град, само че не са известни на необятната общност.

Не инцидентно Габрово е третият град, където стартира самодейността. Той е значим център за историята на женското придвижване в България. Една от най-активните благотворителни организации Женско благотворително сдружение „ Майчина грижа “ е основана точно тук на 6 август 1869 година по самодейност на будни габровски гражданки.

Събитието се провежда напълно на доброволчески начала.

Всеки може да номинира за говорителка жена от Габрово, която го въодушевява, като попълни следния формуляр - https://form.jotformeu.com/91263062887362
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР