Социалните мрежи се превръщат в комуникационен канал за кандидатите за

...
Социалните мрежи се превръщат в комуникационен канал за кандидатите за
Коментари Харесай

Има ли политическа кампания в социалните мрежи?

Социалните мрежи се трансформират в информационен канал за претендентите за кметския стол. Те натъртват от ден на ден на своето интернет минало. Троловете бяха сменени от няколко неетични медии, които разгласиха фотоси на приятелката на Борислав Игнатов. Тези снимки нямаха нищо общо с акцията му. Много по-трудно обаче към този момент се намират фотоси на Мая Манолова от контрапротестите. Има компании, които оферират услугата "почистване на предишното в обществените мрежи ", съобщи в утринния блок на Нова телевизия блогърът Асен Генов.

Той добави, че от Facebook можем да разберем кой претендент какъв брой пари е изхарчил за реклама в интернет.

По думите му почитател страницата на Игнатов във Facebook е платила близо 20 000 евро за агитация. Г-жа Фандъкова и госпожа Манолова са изхарчили доста по-малко средства. На последно място са Сидеров и Джамбазки, разясни Генов.

Има ентусиасти, които държат на избран претендент. Няма неприятно човек да разяснява от персоналния си профил. Неприятно е, когато някой си направи 20 подправени профила и коментираш сякаш от името на един човек, съобщи блогърът Иван Стамболов-Сула.

Двамата допълниха, че доста консуматори се нервират от непрестанните колажи и пропаганди, които се появяват в интернет пространството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР