Социалните мрежи прегряха заради снимка от младежките години на един

...
Социалните мрежи прегряха заради снимка от младежките години на един
Коментари Харесай

Мъжът, изградил империя за милиони у нас: Някой го обожават, други не съвсем, но всички се вълнуват от това, което прави

Социалните мрежи прегряха поради фотография от младежките години на един от най-известните хора сега в България. Кадърът е черно бял и на него се вижда момче с буйна коса.
То е облечено в бяла риза с черна връзка и загадъчна усмивка.
Буйната му коса през днешния ден от дълго време липсва, само че за сметка на това физиономията му се разпознава от всеки, които има тв приемник у дома.
Става въпрос за Слави Трифонов, който самичък поставя завършек на 19-годишната история на шоуто си.

„ КРАЯТ НА ЕДНА ЕПОХА
Всички знаят кой не индивида на фотографията,едно момче от изцяло средностатистическо българско семейство,превърнало се в една от дребното български звезди,за положително или за неприятно.
Слави Трифонов е човек, който беше част от детството ми,беше част от прехода, беше част от “Новото начало ”. Говоря в минало време, само че не тъй като е умрял, а тъй като се трансформира в това, което дълги години ненавиждаше.
Всички знаем песните на Слави и Кукубенд, всички седяхме пред “малкия екран ” да гледаме обичаното предаване,на събирания с другари,на празници,дори когато не ни е било до смехории.

Колкото и да не желаете да го повярвате, Шоуто на Слави Трифонов се изчерпа! Няма рейтинг, няма гледаемост, няма тази тънка линия на интерес у фена. Последните години шоуто се промени,насочи се основно към политическите ползи на шоумена, стартира се едно разделяне на “тези ” и “онези ”, а това изигра неприятна смешка на продуцента.
Въпреки всичко би трябвало да сме позитивни, Слави Трифонов направи доста хора известни, други богати, трети щастливи, четвърти спокойни.
Въпреки свадите, той задържа екипа си цели 19 години, което е похвално за подобен шеф.
Слави Трифонов е лицето на България пред чужденците, хора от целия свят го познават и свързват страната ни с човек на високо равнище.

Няма да не помни възприятието когато стъпиш в “Малкото НДК ” и чуеш “Драги посетители, за мен е чест да съм с вас довечера, веселя се да ви видя ”… “, написа в коментар Danel Stark в обществените мрежи във връзка края на шоуто.
То несъмнено ще липсва на мнозина, които го обичаха и неразделно го следяха всяка вечер през миналите години.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР