Социалните мрежи носят измамното чувство, че ако аз посоча лошото,

...
Социалните мрежи носят измамното чувство, че ако аз посоча лошото,
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Всеки се е обградил от червени линии, ако някой ги настъпи, гърмят гранати

" Социалните мрежи носят лъжливото възприятие, че в случай че аз посоча неприятното, съм добър, в случай че посоча грозното, съм хубав, в случай че посоча аморалното, съм доста честен. Това не е несъмнено, просто вътрешно възприятие, което е като хубаво миришещ крем, само че ние не изглеждаме както си представяме ", съобщи актрисата Теодора Духовникова в ефира на NOVA.

На актрисата скоро ѝ следва премиера с присъединяване на Захари Бахаров и под режисурата на Явор Гърдев - " Това не го казвай ".

" Ние не осъзнаваме, че има доста неща, които ни споделят да не загатваме, всеки един от нас се е обкръжил от " червени " линии, в случай че някой ги настъпи, гърмят " гранати ", сподели Духовникова.

Тя споделя, че все по-често се автоцензурира.

" Никъде не е записано, че артистите би трябвало да приказват по публични тематики, аз обаче постоянно го върша, не се опасявам, само че по-късно имах главоболия. Социалните мрежи чувствам като гумена стая, където са раздадени чукове, с които блъскаме. Получава се вербален фитнес, където като попсуваш, или се покажеш по-разбиращ, ти олеква. Замеряме се с думи, а от тях могат да се случат неприятни неща. Чувството да кажеш истината дава замайване, лъжливо възприятие, че си по-благороден от другите ", разяснява актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР