Социалната мрежа Twitter обсъжда възможността за премахването на опцията за

...
Социалната мрежа Twitter обсъжда възможността за премахването на опцията за
Коментари Харесай

Twitter иска да премахне Like бутона и хората вече не го харесват

Социалната мрежа Twitter разисква опцията за премахването на опцията за харесване на известия, само че в близко бъдеще надали ще направи това. Това заяви представителят на компанията Брендън Бормън, съобщи The Daily Telegraph.
Изпълнителният шеф на компанията Twitter Джак Дорси съобщи, че не е обожател на опцията с формата на сърце и скоро би се отървал от нея.

„ Конкретни периоди няма. Това няма да се случи скоро “, добави той.

Екипът по връзки на Twitter посочи, че непрекъснато „ премислят всичко, което визира услугата “, в това число посочената алтернатива. „ Ние сме на ранен стадий от работата и за момента не планираме да даваме детайлности “, прибавиха от компанията.

Дорси загатна за недоволството си от сходна функционалност по-рано този месец, когато приказва на срещата на високо ниво WIRED25.

Потенциалното унищожаване на сходен бутон от Twitter е част от напъните за основаване на по-подходяща среда за осъществяване на спор по платформата.

Месечната публика на Twitter доближи към 355 милиона души през юли тази година. Пазарната капитализация на компанията надвишава 24 милиарда $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР