Социалната мрежа TikTok цензурира клип на семейство Петканови. Броени секунди,

...
Социалната мрежа TikTok цензурира клип на семейство Петканови. Броени секунди,
Коментари Харесай

TikTok свали видео на Петканова по бански - slava.bg

Социалната мрежа TikTok цензурира клип на семейство Петканови. Броени секунди, откакто Даниел и Александра разгласиха видео по какъв начин танцуват дружно със сина си Габриел, постът им е бил заличен. За това се оплака Лудия кореспондент, като изиска помощ от почитателите си онлайн по отношение на аргументите за това.

Разковничето се оказало в разголения бански на някогашния амулет на баскетболните ни национали, като казусът идвал от това, че в фрагмента влиза и едвам едногодишният Габриел. Подсказка за това дадоха приятелките на звездните родители – певиците Алекс и Влади.

Макар че в правилника на TikTok на никое място категорично не е изписано, че съществуването на женско тяло в изрязан бански около невръстен е нездравословно наличие, мрежата следи изкъсо за сигурността на децата онлайн, поради което не разрешава и на лица под 13-годишна възраст да разполагат с сметки.

Въпреки че Петканова прикрива всички интимни елементи от тялото си във видеото, то провокира реакция и измежду почитателите й, които настояха, че Александра би трябвало да бъде образец за подражателство и да заобикаля прекомерно фриволните тоалети.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР