Социалната мрежа TikTok и компанията майка ByteDance имат офиси в

...
Социалната мрежа TikTok и компанията майка ByteDance имат офиси в
Коментари Харесай

Какви заплати плаща TikTok?

Социалната мрежа TikTok и компанията майка ByteDance имат офиси в Лос Анджелис и Ню Йорк и не престават да уголемяват активността си в Съединени американски щати на фона на неотдавнашните кавги.

Според данни на, където се показва информация и за годишните заплати на непрекъснатите и краткотрайните задгранични служащи, двете компании са получили утвърждение за 126 визи.

Майкъл Дорч, който е основен анализатор в DortchonIT.com и е работил като старши пълководец по наличие в различен китайски софтуерен колос Huawei, счита, че TikTok и ByteDance не на вятъра подобрят капитала си от гении на един от главните им пазари.

" Платформите шерване като TikTok се употребяват по друг метод в другите страни и култури ", сподели той пред Business Insider. " Наемайки американци за чиновници в компанията TikTok може да се пробва да подсигурява, че услугите му дават отговор допустимо най-добре на условията на локалния пазар.

Какви са главните годишни заплати, които TikTok и ByteDance заплащат най-хубавите си гении, наети от чужбина? На софтуерен инженер да вземем за пример се заплаща 280 000 щатски $, до момента в който на така наречен алгоритъмен инженер заплатата е 250 000 $.

През 2020 година TikTok и ByteDance наемат над 20 софтуерни инженери, в това число и чиновници с по-специализирани умения, като инженери по логаритми и интерактивни инженери.

Това не е изненадващо, споделя Дорч. " Въпреки че TikTok и други платформи ByteDance са основани на облак, те се нуждаят от инфраструктура, която реагира по-бързо на клиентите ".

Ето какви заплати заплащат TikTok и ByteDance на своите чиновници

Софтуерен инженер (TikTok, Калифорния): 280 000 $

Софтуерен инженер (ByteDance, Калифорния): 250 000 $

Алгоритъмен инженер (ByteDance, Калифорния): 250 000 $

Backend софтуерен инженер (TikTok, Калифорния): 220 000 $

Старши софтуерен инженер (ByteDance, Калифорния): 192 000 $

Системен инженер (ByteDance, Вашингтон): 192 000 $

Специалист по машинно образование (ByteDance, Калифорния): 190 000 $

Инженер данни (ByteDance, Калифорния): 170 000 долара
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР