Социалната изолация оставя много свободно време на Дуейн Джоснън, но

...
Социалната изолация оставя много свободно време на Дуейн Джоснън, но
Коментари Харесай

Кога Дуейн Джонсън си е мислел, че е по-известен от Исус

Социалната изолираност оставя доста свободно време на Дуейн Джоснън , само че като негови почитатели сме супер щастливи от този факт. Защото по този метод научаваме от ден на ден неща за артиста, които в естествени условия не бихме, тъй като не му остава време да ги споделя.
 Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и по какъв начин се отразява изолацията на брака им
Как Дуейн Джонсън и брачната половинка му се оправят с изолацията

Съветите на Скалата

Поредното признание на Скалата е обвързвано със славата. Във видео в желаната от Джонсън обществена мрежа Instagram артистът споделя, че при започване на кариерата си е имало преживелица, която го е предиздвикала да се промени.

Джонсън споделя, че годината е била 1999 година и известността му по това време е била огромна поради извоюваната от него купа в кеча. Джонсън даже се майтапи, че тогава си е мислел, че е по-известен даже от Исус.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Апр 16, 2020 в 11:56 PDT

Сега, несъмнено, осъзнава, че това не е било по този начин. Казва, че до момента в който се хранел в ресторант една двойка пристигнала при него с настояването да се снимат. Хората били доста общителни и се извинили за породеното стеснение.
 Дуейн Джонсън, Том Круз, Джак Ричър и ролята, която Скалата е желал, само че не е получил
Ролята, която Дуейн Джонсън е желал, само че не е получил

Но пък се е получило доста добре

Скалата се съгласил да се снима с тях, само че методът, по който е приел, ги е предиздвикал да се усещат зле. Точно тази преживелица го е трансформирала и към този момент приема славата доста по-сериозно и че посредством нея може да доставя наслада на хората.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР