Социалната драма на режисьора Андрей Звягинцев - Нелюбов, ще бъде

...
Социалната драма на режисьора Андрей Звягинцев - Нелюбов, ще бъде
Коментари Харесай

Шедьовърът на Андрей Звягинцев `Нелюбов` тръгва по кината от утре

Социалната драма на режисьора Андрей Звягинцев - " Нелюбов ", ще бъде популяризиран по кината от 27 април. Филмът беше акцент в програмата на 22-ия София Филм Фест и един от най-чаканите от публиката.

Женя и Борис са в развой на бракоразвод, белязан от яд, отчаяние и взаимни обвинявания. Насочвайки се към нов живот, всеки с нов сътрудник, те са нетърпеливи да стартират изначало, да отворят нова житейска страница, даже да има заплаха по този метод да изоставят своя 12-годишен наследник Альоша. До момента, в който той става очевидец на един от техните кавги и изчезва.

Главните функции във кино лентата са поверени на Мариана Спивак и Алексей Розин – героите им са семейство, което минава през сериозна рецесия. Раздялата им е ужасяваща най-малкото заради обстоятелството, че никой от двамата няма предпочитание да вземе 12-годишния им наследник Альоша. След изгубването на момчето, филмът се трансформира от житейска, човешка драма в тотална рецензия на цялостната атмосфера и действителност в модерна Русия. Отчайващата липса на обич е един от безконечните проблеми на човешкото битие, но съветските създатели съумяват изключително ловко да уловят значимите детайли – и да ги пресъздадат в облици, а същото време е и обществен хамелеон, който знае по какъв начин да играе високопоставената си роля в институцията и да насочва упованията на спонсори, гости, актьори и всички посетители.

Вижте филмов откъс на кино лентата: 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР