Социалисти от Ботевград се подписаха под декларация, в която остро

...
Социалисти от Ботевград се подписаха под декларация, в която остро
Коментари Харесай

Редови социалисти от Ботевград подкрепиха Нинова и осъдиха използването на партията за частни интереси

Социалисти от Ботевград се подписаха под декларация, в която остро се осъждат несъгласията в Националния съвет на Българска социалистическа партия .
Според подписалите се това е най-висшият орган на партията и той би трябвало да основава условия за сливане на членовете и привличане на гласоподаватели.
„ За страдание през последните две години сме очевидци на несъгласия и конформизъм както вътре в Националния съвет, по този начин и при дейните обществени изяви, които целят уронване името на ръководителя и се отразяват извънредно отрицателно на престижа на Българска социалистическа партия като цяло “, написа в декларацията, която е подписана от 246 индивида.
Тя е призната на преднамерено съвещание на Общинския съвет на Българска социалистическа партия в Ботевград, а мотив е наблюдението на локалните социалисти върху работата на Националния съвет, която „ стартира да разочарова членовете и все по-често се споделя мнението, че властолюбието стартира да господства над мисълта за концепцията, която ни е обединила. За следващ път следим опити за потребление на партията за обслужване на частни ползи “.
В декларацията се установи още, че, а в това време Българска социалистическа партия да губи позиции.
Ботевградските социалисти приканват всички свои съпартийци да работят за положителното име и градивна политика на Българска социалистическа партия .
Те упорстват още левите редици да се извърнат към поуките от историята на столетната партия.
Декларацията е изпратена в края на предходната седмица до членовете на Националния съвет на Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР