Сотир Цацаров не пипа много дълбоко в политическата система. Той

...
Сотир Цацаров не пипа много дълбоко в политическата система. Той
Коментари Харесай

Цацаров бил удобен за управляващите, не пипал дълбоко в политическата система

" Сотир Цацаров не пипа доста надълбоко в политическата система. Той е комфортен за ръководещите . " Така депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев разяснява пред Българска национална телевизия избора на Цацаров за нов ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ).

Кутев посочи, че 7 години не е видял внезапни крачки напред в правосъдната система, като по този метод разкритикува Цацаров в битието му на основен прокурор . Иначе, в случай че се огледа чисто официално СВ-то на Цацаров, нямало по-добро решение от него за началник на КПКОНПИ.

Според него няма по какъв начин да бъдат осъдени депутатите от Българска социалистическа партия, които са дали своят вот в поддръжка на Цацаров , тъй като са работили по отношение на правилника на Народното събрание.
 Българска социалистическа партия срещу Цацаров за началник на КПКОНПИ Обновена
Българска социалистическа партия срещу Цацаров за началник на КПКОНПИ

Левите желаят ръководителят на Антикорупцията да се назначава от президента

Той показа и позицията на социалистите по тематиката, а точно ръководителят на КПКОНПИ да се избира от президента, а не от Народното събрание. По думите на Кутев явно във типа, в който е правосъдната система, тя работи неприятно, постепенно и неефектино. Той вижда, че има проблем в правосъдната институция.

По отношение на партията на шоумена Слави Трифонов , Кутев е уверен, че в случай че партията влезе в политиката, ще бъде покрай ГЕРБ . Той уточни, че ГЕРБ управлят с гласове, които са дали своят вот против тях. Трябва да намерим или разширяващо се въздействие в обществото, или партии, с които да партнираме. Движение за права и свободи не е вид, акцентира той по отношение на парламентарните избори през 2021 година
 Политическа поръчка - отводът на Софийски градски съд да записва партията на Слави Трифонов
Политическа поръчка - отводът на Софийски градски съд да записва партията на Слави Трифонов

В 9 партии имало цветовете на националното знаме

Според Кутев ГЕРБ може да напраят коалиция, с който си изискат, само че в Българска социалистическа партия не могат по този начин. " Ние сме правили неточности, когато сме създали несъответствуващи обединения ", призна социалистът и добави, че патриотите са идеологически вероятен парньор, само че в това време са неосъществим сътрудник от позиция на това, което съставляват в целокупността си .

Кутев счита, че патриотите няма да бъдат в този тип, в който са сега, само че както се изрази той - " това си е техен проблем ". За него Българска социалистическа партия не трябва да разчита на съдружни сътрудници, а на гражданския план.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР