Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукНикога Кирил Петков не трябва

...
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбукСоня Колтуклиева, фейсбукНикога Кирил Петков не трябва
Коментари Харесай

Девет неща, за които Кирил Петков никога не трябва да си позволява да говори

  Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Соня Колтуклиева, фейсбук

Никога Кирил Петков не би трябвало да си разрешава да приказва за няколко неща. Никога.

– Че някой за нещо лъже. Той е републикански, европейски, международен и олимпийски първенец в тази дисциплинираност – “Лъжа ”. От май 2021 година насам няма конкуренция, пръв е на върха.
– Че някой се опасява от “съдебна промяна ”. Имаше задоволително време, в което най-малко да покаже желание за промени в правосъдната система. Не, нямаше и първи проблясъци за това, до момента в който се упражняваше върху властта. Смръщеното лице и ъъъ-кането по тв приемниците на Надежда Йорданова, не могат да се броят за нищо друго, с изключение на за тотално изтощение и липса на концепция какво да се прави.
– Че някой е направил “престъпления ”. След като към този момент излизат документи за комисиони с газови медиатори, в това число и фактури за предплатени заплащания на десетки милиони.
След като държавното управление, под напора на разкрития и обвинявания, се отхвърли от контракта с Gemcorp, компания на съветски олигарси, за 1 500 000 000 $, тъй като далаверата беше осветена.
– Че някой е “за пандиза ”. Ако прокурорите си свършат работата и спазят закона, той ще би трябвало да се реалокира от “Шишман ”18 да претърпява на други адреси, а всяка неделя да му се носят безглутенови торти.
– Да назовава партиен водач “престъпник ”. Така е посочил Слави на среща с регионалните шефове от квотата на Има Такъв Народ в резиденция “Бояна ” на 13 юни – денят, в който предателите се обявиха като поддръжници на “Промяната ”. Легендата си върна тъпкано на еднодневката. Шоуто не е за всеки. Да се помни!
– Да “пенсионира ” партийни водачи. Защото личните му партийни приятели го пенсионираха единствено след някакви си 6 месеца; отхвърлиха се от него и показаха за министър председател Асен Василев.
– Да се прави на мъж. Най-нагло остави Лена Бориславова да се оправя напълно сама със абсурда, избухнал поради видеото от стълбището на квартира на Airbnb. Горката ужиЛена и опърЛена, огоЛена и подеЛена, се върти като пумпал сред Киро и Миро, в опит да си върне достолепието. Безуспешно.
– Да приказва за “страх ” от КПКОНПИ. Ако в комисията има хора, които държат на професионалното си достолепие, незабавно би трябвало да стартират следствие за “конфликт на ползи ” и “злоупотреба с власт ”, защото куролацията на ул. ”Гладстон ” е прераснала в контракт за “правно обслужване ”, до момента в който прелюбодеецът е длъжностен министър на стопанската система, принципал на ББР-донора, а прелюбодейката работи в огромна софийска кантора-бенефициента. Ясно и недвусмислено е.
– Да се перчи за газа. Газ няма. Нищо не е договорил. С гръцкия министър председател Мицотакис завъртяха някакъв кран като в холивудска сапунка.
Лицемерно е да крещи против Газпром, тъй като съдружната му партньорка Нинова желае незабавно контракт с Газпром. Тази карикатурно-истерична GAZофрения би трябвало да спре. Противно е.

… Кирил Петков е от късметлиите, които се оказват на точното място в точното време. И се трансформират в пробния морков на ГМО-земеделието на политически заговорници; получават много-много повече, в сравнение с заслужават и го …пропиляват.

Не-ну-жен! Ненужееееен!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР