Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукМой приятел, когото много ценя,

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукМой приятел, когото много ценя,
Коментари Харесай

Иван Гешев, ако е мъжкар, трябва да застане зад думите си „политически боклук“, а не да се крие зад негови подчинени

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Мой другар, който доста оценявам, упорства, че Бойко Борисов, в случай че е мъжага – би трябвало да се откаже от депутатския си имунитет, въпреки да е в условия на война с основния прокурор.

Аз пък мисля, че Иван Гешев, в случай че е мъжага, би трябвало да застане зад думите си за “политическата мафия ” и за “политическия отпадък ”, които произнесе на 15 май, на конференцията в Съдебната палата и на 25 май, в зала “Изток ” на Народното събрание. А не да желае един след различен да се приканват очевидци (все негови подчинени!), които да изясняват, че е бил в прочувствен стрес, поради опита за атентат против него на 1 май. Тоест Иван Гешев е приказвал неща, които не мисли, тъй като е бил комплициран. Ако Иван Гешев още е душевен неустойчив, значи не може да бъде пълностоен основен прокурор и би трябвало да се лекува.

Аз бях на конференцията на 15 май, покрай него: Иван Гешев беше спокоен и самоуверен. Когато произнесе тези думи: “политическа мафия и отпадък ”, аз бях шокирана. Затова притичах след него да го попитам: партия ли ще прави?

А втората му конференция, на 22 май, с прожектирането на скрито записан диалог с член на Висш съдебен съвет, беше потресаваща и изцяло несъответствуваща за основен прокурор.

Свидетели сме на сериали за персонално оцеляване – и в Народното събрание, и в прокуратурата, които въртят в центрофуга цялата страна.

П.П. А, бе, по какъв начин по този начин, посреднощ на летището (правителствен терминал) водач от прокуратурата носи на основния прокурор плик с писмо, което се оказва опасност против него и той се разгневява?!

Свидетелката на основния прокурор Марчела Пантелеева, от пресцентъра на прокуратурата, сподели, че конференцията на 15 май е била свикана, с цел да разгласи основният прокурор подаването на оставката си. Затова запитвам от известно време: по кое време и за какво Иван Гешев е решил да не подава оставка? Или е заблуждавал всички от самото начало?

Каките от Висш съдебен съвет по какъв начин фино подхлъзнаха Марчела Пантелеева да се изясни, че постоянно пътува с Иван Гешев в командировки и в Съединени американски щати е трябвало да бъдат сами.

2П.: Намесен беше един пропуснат паспорт, разрушена ключалка на врата, носене на ключ на летището … някой да напише сюжет за престъпен сериал!

3П.: Членовете на Висш съдебен съвет нали изгледаха цялата конференция – не може ли единствено да си създадат изводите?!

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР