Sony най-сетне официално заяви онова, което знаем: PlayStation 5 идва.Осмото

...
Sony най-сетне официално заяви онова, което знаем: PlayStation 5 идва.Осмото
Коментари Харесай

Sony потвърди: задава се наследник на PS4

Sony най-накрая публично съобщи това, което знаем: PlayStation 5 идва.
Осмото конзолно потомство явно няма да има живота на предходното , откакто към този момент сподели, че е морално и креативен банкрутирало. Собствениците на платформи обаче нямат проблем с това, защото преиздадените и модифицираните заглавия са елементарен метод за бързи пари при минимални вложения – за сметка, несъмнено, на истинските нови заглавия, които се възползват от достиженията на хардуера и гейм дизайна.

Макар, че компанията не назовава новата система PlayStation 5, би следвало да ни е ясно, че това ще е нейното име.

„На този стадий мога да кажа, че е неотложно да имаме хардуер от последващо поколение“, разгласи шефът на Sony Кенчиро Йошида.

Според източници на Financial Times, „ранните индикации са, че новата подпора не е огромна крачка напред по отношение на PS4 и че фундаменталната архитектура остава сходна“.

Каквито и да са техническите параметри, Sony действително не бърза да започва идващото потомство, имайки поради триумфа на PS4. Успех, който пристигна най-много поради неуспехите на нейните съперници, а не поради неповторими гейм занимания, които самата система носи.

Очевидно е, че деветото потомство, което официално стартира с появяването на Switch, ще се разшири с бързи темпове. На Е3, Microsoft публично удостовери, че към този момент е почнала работата по „следващите Xbox конзоли“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР