Sony и Honda официално подписаха споразумение за създаване на компания

...
Sony и Honda официално подписаха споразумение за създаване на компания
Коментари Харесай

Sony и Honda ще прозивждат заедно електромобили

Sony и Honda публично подписаха съглашение за основаване на компания за взаимно произвеждане на електрически автомобили. Новата компания ще се споделя Sony Honda Mobility. Компанията ще се концентрира и върху " услугите за подвижност ", написа Elektrec.

Sony Honda Mobility ще бъде основана тази година и se възнамерява да стартира продажбите както на първия си електрически автомобил, по този начин и на " даването на услуги за подвижност " през 2025 година

" Новата компания ще се стреми да сплоти най-новите технологии за запазване на околната среда и сигурност на Honda, благоприятни условия за развиване на подвижност, технология за произвеждане на каросерия на транспортни средства и опит в ръководството на следпродажбеното обслужване с опитът на Sony в създаването и използването на изображения, датчици, телекомуникации, мрежи и развлекателни технологии ",се споделя с прессъобщение на Honda.

Като цяло Honda ще способства със своя опит в производството на коли, а Sony ще способства със своя софтуерен и софтуерен опит. Все още обаче не се знаят детайлности за колата, върху която Honda и Sony ще работят дружно.

Но през февруари финансовият шеф на Sony разяснява, че няма да стартират сами произвеждане на акумулатори или транспортни средства и че компанията по-скоро ще се концентрира върху намирането на партньорства.

Honda създава електрически транспортни средства, само че макар че наподобява прави някои стъпки, компанията още изостава. Те оповестиха, че всички нови модели ще бъдат електрически до 2030 година, само че единствено в Китай.

В Съединени американски щати Honda съобщи, че търсенето към момента не е задоволително огромно, макар че всеки нов модел EV сега е стеснен в предлагането.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР