Солистът на италианската група Maneskin, която спечели конкурса на Евровизия

...
Солистът на италианската група Maneskin, която спечели конкурса на Евровизия
Коментари Харесай

Победителят от Евровизия с отрицателен тест за наркотици

Солистът на италианската група Maneskin , която завоюва състезанието на " Евровизия " в Ротердам предходната вечер,е дал негативен тест за опиати, съобщи Euronews. Припомняме, че Дамиано Давид беше по време на директното лъчение на шоуто в телевизионния ефир.

Това са съобщили от Европейския съюз за радиоразпръскване. Заедно с облекчението от резултата, от там показват и паника, че сходни кавги помрачават атмосферата на песенния конкурс.

По време на гласуването и сумирането на гласовете камерите посочваха участниците в състезанието, които седяха в така наречен зелена стая. На един от фрагментите се вижда по какъв начин Давид се навежда към масичката пред него и прави придвижване, което съгласно доста от феновете демонстрира, че е използвал кокаин. Всъщност от снимания материал не може да се каже изрично какво се е случило, защото пред Давид има питиета.

В обществените мрежи Maneskin отхвърлиха всички обвинявания против солиста им. Самият Давид съобщи, че не е използвал кокаин.

Групата и нейният солист, както и управлението на италианската делегация, са настояли пробата да бъде изработен неотложно, само че уредниците на състезанието не са имали опция да провеждат сходна процедура.
 Обвиниха спечелилия в
Обвиниха спечелилия в " Евровизия “, че се дрогира в ефир

Maneskin отхвърлят обвиняванията, желаят тест за наркотици…

По думите на Maneskin, една от чашите на масата е била счупена и Дамиано е събирал частите . От EBU удостоверяват, че на мястото е имало стъкла. Организаторите изследват видеоматериалите, като дават обещание да дават спомагателна информация.

Не се оповестява дали спечелилите в състезанието са застрашени от дисквалификация при положение, че обвиняванията бъдат доказани.

Припомняме, че българската участничка Виктория
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР