Софтуерни ключове с най-ниски цениWindows 11 привлече голямо внимание след

...
Коментари Харесай

Специална оферта! Истински Windows 11 само за  €14,25! Още MS софтуер с 62% отстъпка!

Софтуерни ключове с най-ниски цени

Windows 11 притегли огромно внимание след стартирането му през октомври 2021 година, изключително тъй като имаше друг от предходния интерфейс на Windows и разнообразни елементи. Microsoft даде обещание забележителна актуализация в края на февруари 2022 година и в този момент доста хора са любопитни да изтеглят Windows 11 от някои дребни уеб страници.

Това обаче е доста рисково, защото е евентуално тези пакети за евакуиране да съдържат злоумишлен програмен продукт, да откраднат вашата персонална информация, пароли за сметки и банкови транзакции. Повечето от тях са пиратски версии, които освен излагат компютъра ви на огромен риск, само че и персонално ще се сблъскате с някои проблеми. Ако желаете да имате легално и автентично, безвредно копие на Windows 11, тогава можете да ревизирате офертите на Keysfan!

Сега, когато е дейна на Keysfan, можете да вземете Windows 11 единствено за €14,25 и Microsoft Office 2021 единствено за  €30,25. Още известен програмен продукт на Microsoft се предлага на най-ниска цена – Windows 10, Office 2019, Office 2016 и други Сравнете формалните цени, което ще ви помогне да спестите доста пари! Спестете до 62% отстъпка за Windows OS и MS Office в тази ликвидация!



Microsoft Office и Windows OS, всички горещи предложения на НАЙ-НИСКИ цени

Ако изграждате нов компютър и нямате действителен лиценз за Office, тогава няма да съжалявате, в случай че започнете с версия 2021.

Пакет! 62% ОТСТЪПКА, Windows OS и MS Office (купон: BKS62 )

50% ОТСТЪПКА за Windows – ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА! (с ваучър: BKS50 )

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ НА СОФТУЕР ЗА РАБОТА И ДОМА! (с ваучър: BKS62 )

Софтуерни принадлежности за вашия компютър


За Keysfan 

Keysfan е професионален снабдител на програмен продукт, който предлага лицензни ключове за Microsoft Office, Windows OS и игри на доста налични цени. В уеб страницата ще намерите голям избор от лицензни кодове за Microsoft Office на необикновено конкурентни цени.

Пазаруването в Keysfan е извънредно елементарно! Скоро след поръчката получавате имейл с вашите продуктови ключове – без да се постанова да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви даде бърза и обширна поддръжка, от която се нуждаете.

спонсорирано съдържаниe от Keysfan
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР