Софтуерната компания Scalefocus организира събитие, посветено на споделянето на добри

...
Софтуерната компания Scalefocus организира събитие, посветено на споделянето на добри
Коментари Харесай

IT общността се събира на Tech Savvy Talks във Варна на 29 септември

Софтуерната компания Scalefocus провежда събитие, отдадено на шерването на положителни практики и решения на действителни проблеми в софтуерната сфера

Събитието Tech Savvy Talks, проведено от Scalefocus, ще се състои онлайн във Варна на 29 септември. То е част от по-мащабна самодейност на софтуерната компания, която цели шерването на познания, опит и положителни практики с IT общността в България и района. Мястото на срещата е HashtagSTUDIО, с начален час 19:00 часа.

Всички искащи да  посетят и вземат участие в събитието могат да се записват гратис в Eventbrite: Tech Savvy Talks Live in Varna Tickets, Thu, Sep 29, 2022 at 7:00 PM | Eventbrite

Tech Savvy Talks във Варна ще включва презентации в четири софтуерни посоки: Java,.NET, Front-end и Quality Engineering, като след всяка презентация ще следва интерактивна сесия с въпроси и отговори. След края на презентационната част участниците ще имат опция да поддържат връзка в неофициална конюнктура. 

Желанието на Scalefocus да споделя опит и положителни практики, насъбрани от екипа на компанията при работата им по разнородни планове за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive софтуерни стартъпи, въодушеви софтуерния водач за основаването на Tech Savvy Talks преди повече от година. След два сполучливи сезона с регулярни онлайн събития, компанията уголемява обсега на самодейността, като провежда редица събития онлайн в разнообразни градове в България и Северна Македония, които се радват на огромен интерес.

  " Щастливи сме, че имаме опцията да проведем най-новото издание на Tech Savvy Talks онлайн точно във Варна, защото тук се намира и един от значимите развойни центрове на Scalefocus. Богатата софтуерна експертиза и опит, насъбран през годините от сътрудниците ни в работата им по разнородни потребителски планове, ни стимулира да подготвим презентации в разнообразни посоки, в които ще представим на локалната общественост действителни на практика проблеми и научени уроци “ – споделя Александър Михайлов, Site Lead на офиса на Scalefocus във Варна и Технологичен Мениджър на Front-end екипа в компанията.

Scalefocus отваря своя офис във Варна през 2018 година, като сега той е една от четирите местоположения на компанията в България. В офиса работят експерти от разнородни софтуерни посоки, а огромна част от лекторите на Tech Savvy Talks ще бъдат точно представители на варненския офис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР