Софийският университет Свети Климент Охридски“ планира да започне втория си

...
Софийският университет Свети Климент Охридски“ планира да започне втория си
Коментари Харесай

Софийският университет започва втория семестър със смесена форма на обучение

Софийският университет „ Свети Климент Охридски “ възнамерява да стартира втория си учебен срок със смесена форма на образование. Това съобщи пред БНР ректорът на най-старото висше учебно заведение у нас проф. Анастас Герджиков. Разговорите със здравните управляващи предстоят. На този декор от ден на ден студенти и приветстват възобновяване на физическото наличие в университетите.
В момента в СУ протича предпоследната седмица от изпитната сесия. Летният учебен срок стартира на 22-ри февруари. Желанието на висшето учебно заведение е за хибридна форма на образование, изясни проф. Герджиков и добави, че организацията на образователната активност ще бъде съгласувана със здравния министър проф. Костадин Ангелов.
 Право в СУ още веднъж ще се кандидатства с оценка от матурата " Право " в СУ още веднъж ще се кандидатства с оценка от матурата
И тази година в специалността " Право " на Софийския университет ще се кандидатства с оценката от матурата по български език и литература...
Въпреки усложненията, подбудени от образованието от разстояние, няма заплаха от нулева година за нито една от специалностите, увери проф. Герджиков.
Равносметката след края на зимния учебен срок демонстрира, че компликациите към провеждането на образователния развой са преодолени.
Част от студентите не скриват желанието си да се завърнат в образователните аудитории през втория учебен срок. Други виждат преимущество в онлайн образованието, акцентът е върху неговата еластичност.
към онлайн образованието и сполучливото привършване на зимния учебен срок разяснява и Даниел Парушев от Национално посланичество на студентските препоръки:
 Политически зоопарк: Защо СУ уволни професор Мирчев? " Политически зоопарк ": Защо СУ уволни професор Мирчев?
Софийски университет приключи гражданския контракт на проф. Михаил Мирчев. Етичната комисия на висшето образователно заведение удостовери, че зас...
„ Онлайн образованието се получава, само че не можем да го съпоставим с присъствената форма “. Според него настройките към физическото наличие в университетите преобладават.
И взор към идната кандидатстудентска акция, която в Софийския университет стартира през пролетта. Не са налице неясноти по отношение на нейното осъществяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР