Софийският районен съд призовава гражданите и адвокатите, страни по дела

...
Софийският районен съд призовава гражданите и адвокатите, страни по дела
Коментари Харесай

Софийският районен съд приема книжа по имейл заради епидемичната обстановка

Софийският областен съд приканва жителите и юристите, страни по каузи в Софийски областен съд да се възползват от опцията за отдалечено подаване и приемане на бумаги и документи, както и за осъществяване на информации по към този момент постъпилите и формирани каузи, оповестиха от съда. Причината е усложняващата се епидемиологична конюнктура, съобщи Дарик.
Участниците в правосъдните производства би трябвало да показват електронен адрес за приемане на известия, както и телефони за връзка за своевременното им известяван при положение на отсрочване или пренасрочване на делата.
 Съдът удостовери санкцията на Лозан Панов за неподадена имуществена декларация Съдът удостовери санкцията на Лозан Панов за неподадена имуществена декларация
Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов е бил задължен да заявява имуществото си за 2016 година и пред Сметната палата,...
и наказателни каузи могат да се подават на следните имейли: [email protected] - за цивилен каузи и [email protected] - за наказателни каузи.
От съда показват още, че за недопускане на скупчване на хора, участниците в правосъдни съвещания се позволяват в постройките на съда не по-рано от 20 минути преди началото на правосъдното съвещание, за което са призовани. Всички гости на съда би трябвало да бъдат с сложени защитни маски. Няма да се позволяват лица с признаци на респираторни болести - хрема, кашлица и други грипоподобни признаци.
Работното време за работа с жители на службите е от 09.00 до 12.00 часа и от 14.00 до 17.00 часа. След привършване на съответната активност, посетителите на съда следва неотложно да изоставен постройката, показват още от районния съд.
За съдиите е въведена съгласно нуждата от явяването им в постройките на съда за присъединяване в правосъдни съвещания и оповестяване на правосъдни актове.
 Безпрецедентна декларация на Софийския областен съд след медийна офанзива против съдийка Безпрецедентна декларация на Софийския областен съд след медийна офанзива против съдийка
Софийският областен съд разгласява декларация в отбрана на арбитър Силвия Хазърбасанова, която стана обект на медийна офанзива от страна на сай...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР