Софийският районен съд призовава гражданите и адвокатите, страни по дела

...
Софийският районен съд призовава гражданите и адвокатите, страни по дела
Коментари Харесай

Софийският районен съд с призив към гражданите и адвокатите

Софийският областен съд приканва жителите и юристите, страни по каузи в Софийски областен съд да се възползват от опцията за отдалечено подаване и приемане на бумаги и документи, както и за осъществяване на информации по към този момент постъпилите и формирани каузи, оповестиха от съда. Причината е усложняващата се епидемиологична конюнктура.

От съда молят участниците в правосъдните производства да показват електронен адрес за приемане на известия, както и телефони за връзка за своевременното им известяван при положение на отсрочване или пренасрочване на делата. Съдебни бумаги по цивилен каузи и наказателни каузи могат да се подават на следните имейли: [email protected] - за цивилен каузи и [email protected] - за наказателни каузи.

От съда показват още, че за недопускане на скупчване на хора, участниците в правосъдни съвещания се позволяват в постройките на съда не по-рано от 20 минути преди началото на правосъдното съвещание, за което са призовани. Всички гости на съда би трябвало да бъдат с сложени защитни маски. Няма да се позволяват лица с признаци на респираторни болести - хрема, кашлица и други грипоподобни признаци.



Работното време за работа с жители на службите е от 09.00 до 12.00 часа и от 14.00 до 17.00 часа. След привършване на съответната активност, посетителите на съда следва неотложно да изоставен постройката, показват още от районния съд. За съдиите е въведена отдалечена форма на работа съгласно нуждата от явяването им в постройките на съда за присъединяване в правосъдни съвещания и оповестяване на правосъдни актове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР