Софийският градски съд спря във вторник вписването на новия борд

...
Софийският градски съд спря във вторник вписването на новия борд
Коментари Харесай

Съдът спря вписването на новия борд на Спортния тотализатор

Софийският градски съд спря във вторник вписването на новия ръб на " Българския състезателен тотализатор " и действително остави остарелия да извършва функционалностите си. Преди броени дни на изключителна конференция освободеният шеф Любомир Петков даде обещание да не апелира освобождението си от тотото.

Оказва се обаче, че това са създали други двама членове на управата - Гошо Петков Гинчев и Христо Георгиев Йовов. Съдът стопира вписването пред Агенцията по вписването до приключването на делото на Гинчев и Йовков, посредством което те нападат дейностите на министъра. Определението на съда не предстои на обжалване.

На 23 януари стана ясно, че спортният министър Радостин Василев е подал за регистриране в Търговския указател ново управление на тотализатора. Депутатът от Има Такъв Народ Александър Тодоров бе изборът на спортния министър Радостин Василев (ИТН) за нов изпълнителен шеф на държавния тотализатор.

32-годишният Тодоров е роден в Хасково и бе определен за депутат в 45-то, 46-то и 47-то Народно заседание от регион Плевен. Той е правист по специалност. В момента е член на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР