Софийският градски съд спря смяната на ръководството на Автомагистрали“, става

...
Софийският градски съд спря смяната на ръководството на Автомагистрали“, става
Коментари Харесай

Съдът спря смяната на ръководството на „Автомагистрали“

Софийският градски съд спря промяната на управлението на „ Автомагистрали “, излиза наяве от решение от 22 юни. В съд а е импортиран иск на сегашния изпълнителен шеф на сдружението Стоян Беличев и двама членове на съвета на шефовете – Александър Филев и Иван Коларов.

Искането за прекъсване е стимулирано с обстоятелството на предявения иск за прогласяване на нищожността решението на министъра на районното развиване и благоустройството, взето в качеството му на едноличния притежател на капитала на освобождение и назначение нови членове на СД.

Основният мотив е, че служебният министър на районното развитие Виолета Комитова не е провела конкурс за попълването на постовете.

Иначе промяната на управлението на „ Автомагистрали “ идва след изказвания на отрасловия министър Виолета Комитова за нарушавания при строителните планове. Проерка пък откри предплатено заплащане в размер на 188 милиона лв. за обезопасяване на свлачища, раздадени на 25 компании, като единствено при 4 обекта има действително стартирани действия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР