Софийският градски съд отказа да пусне от ареста Кристиан Николов,

...
Софийският градски съд отказа да пусне от ареста Кристиан Николов,
Коментари Харесай

Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков, остава в ареста

Софийският градски съд отхвърли да пусне от ареста Кристиан Николов, предизвикал гибелта на Милен Цветков, съобщи кореспондент на БГНЕС. Николов изиска от съда мярката му за неотклонение да бъде променена и да бъде освободен от ареста, само че магистратите отхвърлиха молбата му.
22-годишният Кристиан Николов е с обвиняване за злополуката на връх Великден, при която той умъртви с автомобила си журналиста Милен Цветков. Фаталният случай стана на кръстовището до мол Paradise в София. Докато Цветков чака в колата си на червен светофар, джипът, ръководен от Николов, се забива в него с удар откъм гърба. След експертизите се оказа, че сега на случая 22-годишният обвинен има в кръвта си следи от 5 типа наркотични субстанции. 
С обвиняване за прикриване на истината по случая са още синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова - другарка на Николов. Те бяха пуснати под гаранция от 10 000 лева
Обвинение получи и майката на Кристиан Николов - Десислава - за това, че е предоставила автомобил на дрогирания си наследник. Тя беше пусната под гаранция от 100 000 лв..
Последните разкрития по случая ще намерите в тези статии
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР