Софийският апелативен съд остави в ареста бизнесмена Драгомир Драгомиров, който

...
Софийският апелативен съд остави в ареста бизнесмена Драгомир Драгомиров, който
Коментари Харесай

Килърът от "Офиса на ужасите" не успя да трогне съда

Софийският апелативен съд остави в ареста предприемача Драгомир Драгомиров, който е упрекнат за двойното ликвидиране в столичния квартал Витоша преди 10 дни. Той беше арестуван малко след стрелбата, а главната версия на проверяващите е за неуредени финансови връзки сред строителната компания на Драгомиров и инвеститорската компания. И втората инстанция реши, че макар ранния стадий на следствие, доказателствата са задоволителни, с цел да се направи извод, че Драгомиров е причинителят на убийството. Съдът уточни, че очевидец е описал в детайли договарянията в офиса, държанието на обвинения, изстрелите. Освен това в колата на строителния предприемач е открит револверът, с който е стреляно, оповестява Българска национална телевизия.

Защитата настояваше за домакински арест, като уточни чистото правосъдно минало, положителните характеристични данни, фамилния и обществения статус на арестувания.

Адвокат Ася Манджукова разяснява, че до момента в който полицията не си извършва функционалностите по надзор на домашния арест, магистратите не желаят да поемат риска да постановат тази мярка. Тя сподели, че на този стадий е рано да се разисква дали закононарушението е осъществено в положение на афект.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР