Софийската районна прокуратура повдигна обвинение за хулигански действия и закана

...
Софийската районна прокуратура повдигна обвинение за хулигански действия и закана
Коментари Харесай

Бащата на Йомов е с повдигнато обвинение

Софийската районна прокуратура повдигна обвиняване за хулигански дейности и закана с ликвидиране на 43-годишния Цецко Йомов, татко на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, който простреля двама мъже в краката, оповестиха от прокуратурата.

Случаят е от 16 май, когато към 22:00 часа на бензиностанция на ул. „ Околовръстен път “ в София, обвиненият е „ направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – извадил револвер насочил го към И.П. и създал изстрел в левия му крайник, след което насочил револвера към М.В. и прострелял и него в левия крайник “.

Обвинението за закана за ликвидиране е поради това, че насочил револвера против единия от мъжете и му споделил: „ Ще ти пръсна главата “.

В хода на следствието са разпитани голям брой очевидци, изработен е оглед на местопроизшествието и са осъществени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи. Обвиняемият е арестуван за 72 часа, като следва да бъде импортирано искане в съда да му бъде натрапен непрекъснат арест.

Вчера, във връзка със същия случай, двама мъже на 22 и на 42 години бяха арестувани за 24 часа в полицията. В ранния следобяд те са се явили в Столична дирекция на вътрешните работи и, откакто са разпитани, са арестувани.

В процеса на първичните дейности за изясняване на случая бе открит и разпитан 24-годишен мъж, който е дал пояснения, свързани с случая, оповестиха тогава от Министерство на вътрешните работи.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР