Софийската районна прокуратура обвини Кристиян Христов за незаконно използване на

...
Софийската районна прокуратура обвини Кристиян Христов за незаконно използване на
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини Кристиян Христов за незаконно използване на специално техническо средство



Софийската районна прокуратура упрекна Кристиян Христов за нелегално потребление на особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация.

За интервала от 25-и май 2018 година до 30-ти май 2023 година обвиненият Христов, без съответно позволение, което се изисква по закон, е записвал срещи на обвинения Петьо Петров, прочут с прякора Еврото, с разнообразни български жители, в това число магистрати.

На Кристиян Христов е наложена мярка за неотклонение парична гаранция от 1000 лева, както и възбрана за овакантяване на страната.

Междувременно по същото досъдебно произвеждане обвиненият Петьо Петров - Еврото е разгласен за търсене посредством Интерпол и Шенгенската осведомителна система. Чрез същата система се търси и детето на Петров.

Кристиян Христов бе арестуван на 31-ви Май от ГДБОП, минути преди да даде конференция в Българска телеграфна агенция на тематика " Осемте джуджета от вътрешната страна и порочните способи за преодоляване на правосъдната система ".

През седмицата път някогашната брачна половинка на Петьо Петров - Любена разкри в изявление за Антикорупционния фонд детайлности за ролята на някогашния началник на столичното разследване в сенчестите взаимоотношения в правосъдната власт.
По обявата работи: Явор Римски
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР