Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Къде няма да има вода в София на 20 октомври

„ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 20 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

На 20 октомври 2021 година (сряда) по отношение на осъществяване на строително-монтажни работи по бул. „ Шипченски проход “, ж.к. „ Гео Милев “ се постанова прекъсване на водоподаването от 00:00 до 04:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона сред:

бул. „ Цариградско шосе “, ул. „ Акад. Георги Бончев “, бул. „ Шипченски проход “ и ул. „ Александър Жендов “

региона сред ул. „ Николай Коперник “, бул. „ Шипченски проход “, ул. „ Коста Лулчев “ и ул. „ Постоянство “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Шипченски проход “ и ул. „ Николай Коперник “.

На 20 октомври 2021 година (сряда) по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод по ул. „ Люляк “, кв. „ Сеславци “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

кв. „ Сеславци “

Затворническо общежитие „ Кремиковци “

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на кв. „ Сеславци “ и ЗО „ Кремиковци “.

На 20 октомври 2021 година (сряда) по отношение на монтаж на водомерен възел на бул. „ Витоша “, кв. „ Център “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

бул. „ Витоша “ от № 82 до № 96.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Витоша “ № 92.

На 20 октомври 2021 година (сряда) по отношение на разчистване на контейнер “Ловджийска чешма ” се постанова прекъсване на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

в.з. Градищe

в.з. Ловджийска чешма
 Какви са наемите по най-атрактивните търговски улици в София? Какви са наемите по най-атрактивните търговски улици в София?
Наемът на магазин от 100 кв. метра на столичния бул. Витоша върви по 50 евро на кв/м към края на първотото полугодие на тази година, со...

в.з. Беликата в региона на ул. „ Славей “, ул. „ Роза “, ул. „ Невен “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес:

в.з. Градище, ул. „ Младежка “ на кръстовището с ул. 3

в.з. Ловджииска чешма, до Ловджийската чешма.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР