Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Без вода в кв. Димитър Миленков в София

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на 25 юни 2019 година (вторник). Това оповестиха от пресцентъра на сдружението. Във връзка с диагностика на махленски тръбопровод в кв. „ Димитър Миленков “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- кв. „ Димитър Миленков “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „ Димитър Миленков “ №202.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. 685 кв. „ Овча купел “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. 685.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 685 ъгъла с ул. „ Иван Радоев “.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. 5 кв. „ Обеля “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
- ул. 5 от ул. „ Рила “ до ул. 12
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 ъгъла с ул. 12.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР