„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк.

...
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк.
Коментари Харесай

Без вода в кв. Изток в София

„ Софийска вода” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „ Изток “. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Във връзка с създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Райко Алексиев “ в жк. „ Изток “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

Вижте къде няма да има вода в столицата на следващия ден

ул. „ Райко Алексиев " от ул. „ Фредерик Жолио Кюри " до ул. „ Атанас Далчев ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Райко Алексиев “ ъгъла с ул. „ Димчо Дебелянов “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР