Софийска вода ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата

...
Софийска вода ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата
Коментари Харесай

На 4 места днес няма да има вода в София

" Софийска вода " ще прекъсне краткотрайно водоснабдяването в елементи от столицата през днешния ден, оповестиха от сдружението. 

Превключване на махленски тръбопровод на ул. 646 в кв. „ Горна баня “ постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. " Дон “ от ул. 646 до ул. „ Лозище “, по ул. 646 от ул. „ Дон “ до ул. „ Орхидея “ и част от околност „ Подлозище “. 

Изпълнение на капиталов план за замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Света Мария Магдалена “ във вилна зона „ Симеоново - север “ постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „ Света Мария Магдалена “, ул. 82, ул. 83, ул. 85, ул. „ Шумако “ по ул. 82 от №7 до ул. „ Света Мария Магдалена “ по ул. 83 от №1 до №4А. След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата. След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

Превключване на махленски тръбопровод на ул. „ Къпинка “ в кв. „ Драгалевци “ постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. " Къпинка “ от №20 до ул. „ Акад. Петър Динеков “.

Подмяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Васил Левски “ в с. Панчарево постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа по ул. „ Васил Левски “ от ул. „ Елин Пелин “ до ул. „ Ленището “. 

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР