Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишен мъж за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишен мъж за
Коментари Харесай

Бащата на Йомов към един от простреляните: Ще ти пръсна главата!


Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 43-годишен мъж за осъществени хулигански дейности и закана с ликвидиране, оповестиха от обвиняването. 

На 16.05.2022 година към 22,00 часа на бензиностанция на ул. „ Околовръстен път “  в гр. София, обвиненият Ц.Й. е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – извадил револвер насочил го към И.П. и създал изстрел в левия му крайник, след което насочил револвера към М.В. и прострелял и него в левия крайник. Деянието по своето наличие се отличава с изключителна смелост.

Ц.Й. е упрекнат и за това, че се е заканил с ликвидиране на И.П. като извадил револвер, насочил го към мъжа и му споделил „ Ще ти пръсна главата “.

След случая е формирано досъдебно произвеждане, което е докладвано на Софийска градска прокуратура. Днес, 18.05.2022 година, досъдебното произвеждане е пратено от Софийска градска прокуратура по подготвеност в Софийска районна прокуратура. До момента  в хода на следствието са разпитани голям брой очевидци, изработен е оглед на местопроизшествието и са осъществени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

С разпореждане на прокурор за 72 часа е арестуван Ц.Й., поради заплахата да  извърши друго закононарушение. Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР