Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 17-годишен чужд гражданин,

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 17-годишен чужд гражданин,
Коментари Харесай

17-годишен чужденец е обвинен за атаката с нож срещу 16-годишния Кристиан

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 17-годишен непознат жител, нанесъл междинна телесна щета с нож на 16-годишния възпитаник на столичната улица " Пиротска ", оповестиха от държавното обвиняване.
Още по темата
Кристиан Вълков е атакуван в петък в региона на 18-то СУ. Той е превозен в " Пирогов " с прободни рани в корема, засягащи две области на тънкото и дебелото черво. По-рано татко му Иво Вълков описа, че нападателите са били трима - двама непознати жители и един български, само че той е освободен. По неофициална информация, младежът, нанесъл раните с ножа, е палестински жител.

От прокуратурата прецизираха, че досега в хода на следствието са разпитани очевидци и е осъществен оглед на местопроизшествието. Назначени са експертизи.

Обвиняемият, чиито букви са Б.А., не е жител на България и няма непрекъснат адрес. Заради това и опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, дежурен прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Предстои в понеделник, 26 септември, да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР