Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за всяване на смут

...
Софийска районна прокуратура образува досъдебно производство за всяване на смут
Коментари Харесай

Досъдебно производство и 20 000 лв. гаранция за лидера на "Възраждане" за всяване на смут

Софийска районна прокуратура образува досъдебно произвеждане за всяване на ужас и безпокойствие в обществото в изискванията на изключителното състояние против водача на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов, заяви БГНЕС.
Над 70 души в София ще платят санкция от 5000 лева за разходка в парка Десетки служители на реда следиха през днешния ден да няма скупчване на хора
СРП се самосезира във връзка изказвания на Костадинов, който споделя: " будещи неоснователна паника у жителите в изискванията на оповестеното на територията на страната изключително състояние, по отношение на пандемията от ковид Covid-19 ".

В телевизионно изявление водачът на Политическа партия " Възраждане " твърдял, че въведените противоепидемични ограничения от здравните управляващи са „ агитация за отклонение на вниманието и не са в полза на жителите “.
Само за ден: 92 санкции от 5000 лв. за извършители на карантината в Пловдив Най-много сигнали за нарушавания има от кварталите с етническо население
Освен това лицето отправило заблуждаващи изказвания за неналичия на артикули от складовете на Държавна организация „ Държавен запас и военновременни запаси” с думите:

„ Там има всичко по документи, а на процедура няма нищо, всичко е ограбено, опоскано, изядено “, споделил Костадинов в изявлението, написа БГНЕС.
Асен Асенов: Освободили сме алкохол от Държавния запас Зам.-председателят на организацията увери, че български производители разполагат с задоволително алкохол
В тази връзка Костадин Костадинов е притеглен към наказателна отговорност, като избраната му мярка за неотклонение е гаранция в пари в размер на 20 000 лв. ".
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 354 8 8 15 Света 737577 15218 35000 156280 Заразени* Нови Починали България 354 8 8 Света 737577 15218 35000
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР