***СофияОт 8.00 ч. във ВМА ще се проведе брифинг на

...
***СофияОт 8.00 ч. във ВМА ще се проведе брифинг на
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 17 март

***
София
От 8.00 ч. във ВМА ще се организира брифинг на Националния действен щаб против ковид.

***
София
От 08.00 ч. в катедрален храм „ Успение Богородично " ще бъде отслужени великопостни часове, изобразителни и ве
***
София
От 14.30 ч. в зала 134 на Народното събрание на пл. „ Александър I " Комисията по правни въпроси ще ще бъде разискван на първо гласоподаване Закон за ограниченията по време на изключително състояние. Заседанието ще се излъчва посредством интернет страницата на Народното събрание.
***
София

От 14.30 ч. в зала номер 1 на Народното събрание на пл. „ Александър I " Комисията по труда, обществената и демографската политика ще бъде разискван на първо гласоподаване Закон за ограниченията по време на изключително състояние.

***
София
От 16.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. „ Александър I " Комисията по опазването на здравето ще организира изключително съвещание, с цел да разиска Закон за ограниченията по време на изключително състояние.

**
София
От 16.00 ч. в катедралния храм „ Успение Богородично " ще бъде отслужено Велико повечерие.

***
София
От 11.00 ч. в заседателната зала в постройката на ДАМТН ще бъде подписан Меморандум за съдействие подписват Държавна организация за метрологичен и механически контрол и Минно-геоложки университет „ Св. Иван Рилски ".

***

Бургас.

От 10.00 часа ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването в сектора от ул. " Св. св. Кирил и Методий " до ул. " Цар Симеон I ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР