София започва на чисто, а Бела поема по безмилостния път

...
София започва на чисто, а Бела поема по безмилостния път
Коментари Харесай

Започва безмилостно влогърско съревнование в „Следвай ме“

София стартира на чисто, а Бела поема по безмилостния път на „ войната “ с влогърката Изабела. До къде е подготвена да стигне Бела, с цел да завоюва назад своя обичан Ники, следва да разберете в новия епизод на уеб сериала.

Докато еуфорията от бала, който провежда Алекс, превзема цялото учебно заведение, ревността взема превес над Бела. След като влогърката – Изабела дава отговорите за значим тест на приятелите на Бела, тя печели благосклонностите им. Това усилва конкуренцията сред двете още повече и Бела стартира да крои проект за възмездие.
 Следвай ме NOVA
Във „ войната “ си с Изабела, Бела употребява ефикасния метод на София. След мистериозното ѝ изгубване излиза наяве, че София е при татко си в Испания. Тя търси своето ново начало и се пробва да не помни за грешките, които е позволила в предишното. Ще се поучи ли Бела от грешките на София или ще избра да премине границата в съревнованието си с Изабела, разберете в новия епизод на.
 Следвай ме NOVA
Напрежението ескалира от ден на ден, когато Алекс и Изабела записват общо видео за влоговете си. Това кара Бела да се усъмни в другарството си с Алекс. Той съумява да разсее подозрения ѝ, давайки скъпа информация за някогашния другар на нейния зложелател номер едно – Изабела

Какво кара Бела да тръгне по стъпките на София? Как ще употребява информацията, която ѝ споделя Алекс във войната си с Изабела? Предстои да разберете в новия епизод на уеб сериала, първо във

Може да следите “ всеки понеделник във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР