София. Започна Учредителното събрание на Инициативния комитет, който ще издигне

...
София. Започна Учредителното събрание на Инициативния комитет, който ще издигне
Коментари Харесай

С химна на България започна Учредителното събрание на Инициативния комитет, който ще издигне Румен Радев и Илияна Йотова за кандидатпрезидентска двойка

София. Започна Учредителното заседание на Инициативния комитет, който ще издигне Румен Радев и Илияна Йотова за кандидатпрезидентска двойка, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

По време на съвещанието на видео стена вървят фрагменти от значимите моменти и значимите срещи от миналия мандат на президента на " Дондуков " 2.

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова влязоха в зала 6 и бяха приветствани от залата, в която участват към 200 души. Сред тях има представители на политическите партии, на локалната власт, публицисти и хора от академичната общественост, както и представители на културата и изкуството.

В зала 6 на НДК са историкът проф. Искра Баева, проф. Иво Христов, журналистът Анна Заркова, космонавтът Георги Иванов, актрисата Цветана Манева, артистът Веселин Плачков. Силно е наличието на локалната власт на събитието. Там са кметът на Плевен Георг Спартански, кметът на Садово Димитър Здравков, кмета на Троян Донка Михайлова и други. Сред политическите лица са Филип Станев от " ИТН ", заместник-председателите на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин и Ирена Анастасова, евродепутатите от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите Елена Йончева и Иво Христов.

Засилени са противоепидемичните ограничения по време на Учредителното заседание на Инициативния комитет.
На входа се изисква негативен тест за ковид, както и дигитален COVID-19 документ.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР