София. Заместник-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева взе участие в

...
София. Заместник-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева взе участие в
Коментари Харесай

Заместник-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева взе участие в международен икономически форум в Република Башкортостан, Русия

София. Заместник-председателят на Политическа партия АБВ Любомира Ганчева взе присъединяване в интернационален стопански конгрес в Република Башкортостан, Русия. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ . Събитието се организира под егидата на главата на Република Башкортостан - Радий Хабиров, Агенция за стратегически начинания на Руската Федерация, Търговско-промишлена палата на Русия и " Деловая Русия ".
Ганчева е с персонална покана от страна на уредниците и е единственият представител от България. Във форума участваха още потвърдени политици и капиталови специалисти от Австрия, Армения, Франция, Беларус, Йордания, Казахстан, Сърбия, Турция и Хърватска.
Зам.-председателят на АБВ бе преподавател на панел, в който направи разбор на опциите на Башкортостан да притегли интернационалните вложения и даде на практика препоръки.
На събитието участваха над 500 представители на бизнес асоциации, администрация, политически водачи и интернационалните вложители. Целта на мероприятието е да сътвори сполучлив бизнес климат, да притегли вложители и да подкрепи сполучливи планове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР