София. Заместник-министърът на външните работи и Национален координатор за България

...
София. Заместник-министърът на външните работи и Национален координатор за България
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ - София и заместник-външният министър Георг Георгиев започват съвместна кампания срещу езика на омразата

София. Заместник-министърът на външните работи и Национален координатор за България за битката с антисемитизма Георг Георгиев, градското управление на Жени ГЕРБ - София и координаторите на ЖГЕРБ от всички двадесет и четири региони в столицата дадоха старт на самодейност „ Да почистим омразата с цвете “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Това се случи на среща в централата на ГЕРБ в София, а самодейността е продължение на акцията „ Да почистим омразата “ под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова, която се реализира през последните шест години взаимно с цивилен организации и Организацията на евреите в България „ Шалом “.
„ Днес е извънредно значимо да се противопоставим на езика на омразата, екстремизма и ксенофобията, както и на подправените вести. Те съставляват опити за дестабилизация, заплашват огромните европейски събития в София и злепоставят имиджа на страната ни “, съобщи Георг Георгиев и изрази задоволството си от обстоятелството, че и страната, и Столична община са се разграничили от провеждането на „ Луковмарш “. „ Сигурен съм, че България ще работи доста за противодействието на сходни прояви на враждебната тирада и на екстремизма “, безапелационен бе зам.-министърът на външните работи.
„ За страдание, езикът на омразата е интернационален. Той е на всички места към нас и ние желаеме да сме дейни, с цел да можем да му противодействаме дейно “, сподели на собствен ред регионалният ръководител на Жени ГЕРБ-София Ирина Йорданова.
Георг Георгиев и Жени ГЕРБ - София дискутираха редица въпроси, измежду които дипломатическия триумф с отпадането на визите за Канада, семейството на форума „ 16+1 “, ролята на България в връзките сред Европейския съюз и Турция, участието в Шенген и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР