София. За поредна година шосейното колоездачно състезание Купа Драг се

...
София. За поредна година шосейното колоездачно състезание Купа Драг се
Коментари Харесай

Шосейното колоездачно състезание Купа Драг се проведе в Икономическа зона София-Божурище

София. За поредна година шосейното колоездачно съревнование Купа Драг се организира в Икономическа зона София-Божурище, ръководена от „ Национална компания индустриални зони “ (НКИЗ). Това оповестиха от пресцентъра на НКИЗ .
Изпълнителният шеф на НКИЗ Антоанета Барес даде старт на конкуренцията в събота, в която участваха над 180 състезатели разграничени в 10 категории. „ Национална компания индустриални зони “ постоянно е показвала своята обществена ангажираност към разнообразни дела. Затова сме извънредно удовлетворени да подкрепим това съревнование, което има за цел освен да покаже висок професионализъм. Но и да промотира спорта в името на здравето “, беше безапелационна госпожа Барес.
Купа Драг събра на едно място професионални велосъстезатели от разнообразни възрасти. По този метод с изключение на опция за изява и положително показване, по-малките имаха шанса да се срещнат от близко с по-големите и да се вдъхновят от тях. Най-малките участници бяха на възраст 6 години, а опитните колоездачи се състезаваха в група Мастерс 2 - за професионални състезатели над 50 години.
В най-оспорваната категория – „ Мъже Елит “ - първи се класира Мартин Папанов (Хемус 1896). Второто място остана за Марио Сочев (Спортен клуб Драг), а третото – за Иван Ажи (Цар Симеон - Пловдив).
Целият тим на Спортен клуб Драг благодари за поддръжката на „ Национална компания индустриални зони “ като връчи на изпълнителния шеф Антоанета Барес специфичен плакет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР