София. Vivacom спечели три призови награди Златно сърце“ за цялостното

...
София. Vivacom спечели три призови награди Златно сърце“ за цялостното
Коментари Харесай

Vivacom с три приза от годишните награди за благотворителност Златно Сърце

София.

Vivacom завоюва три призови награди „ Златно сърце “ за цялостното си отговорно обществено държание в осмото издание на годишния конкурс на сп. Business Lady за щедрост и корпоративно-социална отговорност. Престижните оценки бяха връчени на 17 май по време на блестяща гала в Интер Експо Център в столицата. Това оповестиха от компанията.

Vivacom получи три първи места в категориите „ Устойчива обществена политика “ за цялостната и непрекъснатата си политика за корпоративна обществена отговорност, „ Подкрепа и развиване на общини и райони “ за самодейността си Vivacom Регионален грант и „ Здраве и здравни начинания “ за дейната си активност, обвързвана с битката с Covid-19.

„ Изключително признателни и поласкани сме от тези оценки, тъй като през миналата година екипът на Vivacom вложи сърцата си, с цел да реализира всички планове, свързани с корпоративната ни обществена отговорност. Ние имаме вяра, че в сложни времена като актуалните е в действителност значимо да свържем бизнеса и обществените задължения, а корпоративните полезности са една от най-хубавите и устойчиви благоприятни условия за разцвет на компанията и поради това продължаваме да влагаме най-хубавото от себе си “, сподели по време на церемонията Галина Софрониева, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.

Отличената преди всичко самодейност на Vivacom в категорията „ Подкрепа и развиване на общини и райони “ e Регионалният грант. Тя подкрепя развиването на районите посредством безплатно финансиране на планове на локалните общности. Кампанията започва преди 7 години, като общата инвестиция на телекома за този интервал е над 446 000 лева в над 95 плана от цялата страна.

Друга акция, донесла призово място Vivacom в премиите „ Златно сърце “, е националната дарителска акция Операция „ Жълти стотинки “. Вече 10 години посредством нея компанията поддържа обществени дела в името на деца и младежи, с инвестиция от над 600 хиляди лева, дарени за 5 дела. В десетото юбилейно издание Операция „ Жълти стотинки “ събира средства за Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки (СООПН) за подготовката и присъединяване на младежите от националните тимове в интернационалните надпревари.

Наградите за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце ” събират на едно място основателите на едни от най-успешните обществено виновни начинания. Те отличават фирмите и личностите, които са съдействали за реализирането на смислени планове в помощ на обществото и на обособени групи, и им дават опция да споделят вдъхновяващи истории. „ Златно сърце ” желае да даде публичност на разнообразни професионални триумфи, качества и достижения, споделяйки положителни практики и изпитани управнически модели, като по този метод се даде образец и бъдат насърчени от ден на ден компании и персони да се включат в сходни начинания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР