София. Възможностите за развитие на сектора за производство и преработка

...
София. Възможностите за развитие на сектора за производство и преработка
Коментари Харесай

Вицепремиерът Марияна Николова се срещна с производители на рибни продукти

София. Възможностите за развиване на бранша за произвеждане и преправка на сладководна риба и рибни артикули, както и проблемите пред него, разиска заместител министър-председателят Марияна Николова с представители на сектора. Това оповестиха от държавната осведомителна работа . „ За мен няма дребни или огромни производители и представители на бизнеса. Всеки бранш има своя принос и значение за брутния вътрешен артикул на страната “, сподели вицепремиерът и акцентира, че ще работи за основаването на по-добра среда за развиване на дребния и междинния бизнес, който е главен фактор за справяне с демографската рецесия. Тя също по този начин изяви подготвеност да поддържа напъните за увеличение на вътрешното ползване на качествената българска риба.
На срещата взе участие изпълнителният шеф на Асоциацията на производителите на рибни артикули - БГ ФИШ, доктор Йордан Господинов, който сподели, че секторът бележи растеж през 2018 година и е експортно насочен.
„ Има още капацитет да се усили производството на качествена риба и рибни артикули “, сподели вицепремиерът и честити на всички заети в сектора патронния им празник – Никулден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР