София. В началото на новата година Vivacom пуска за българските

...
София. В началото на новата година Vivacom пуска за българските
Коментари Харесай

Новият таблет Samsung Galaxy Tab A8 вече е във Vivacom

София. В началото на новата година Vivacom пуска за българските фенове на марката Samsung новия таблет. Той ще се предлага в комерсиалната мрежа и в онлайн магазина на оператора на цена от 17,98 лева на месец в композиция с проект i-Traffic XXL+. Това оповестиха от пресцентъра на компанията .

Samsung Galaxy Tab A8 е грациозен таблет с тъничък, железен корпус с дебелина от едвам 6,9 мм, основан за работа, забавление и мултимедийни преживявания. Той се откроява със своя огромен 10,5-инчов TFT екран с резолюция 1920 на 1200 пиксела и съвършена бляскавост на цветовете. Дебелината на рамката е едвам 10,2 милиметра за минимални разсейвания. За да направи заниманието още по-пълноценно, устройството има четири високоговорителя и поддържа технологията Dolby Atmos за чудесно звуково преживяване.

Основната камера на таблета е 8 MP, а предната селфи камера – 5 MP, тъй че устройството да служи и като пълноценна камера. Една забавна нова опция е добавената функционалност за записване на екрана, която е усъвършенствана за основатели на наличие, преподаватели, стриймъри и други Таблетът разполага с бърз, осемядрен процесор, оперативна памет от 4GB и вградена от 64GB за съвършена продуктивност. Към вградената памет може да се добави до 1TB благодарение на microSD, която се закупува настрана.

Батерията му е с потенциал 7040 mAh и разполага с поддръжка на 15W бързо зареждане. Така потребителите няма да се тормозят за издръжливостта на заряда. Таблетът е екипиран и с Type-C USB 2.0 конектор, както и 3,5 мм жак за оптимално улеснение. Независимо от задачата, за която ще се употребява, новият Samsung Galaxy Tab A8 се трансформира в любим на потребителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР