София. В безсилието си да постигнат адекватен изборен резултат повече

...
София. В безсилието си да постигнат адекватен изборен резултат повече
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: В безсилието си да постигнат адекватен изборен резултат повече от една политически сили целят създаването на тежка конституционна криза

София. В безсилието си да реализират съответен избирателен резултат повече от една политически сили целят основаването на тежка конституционна рецесия.Това сподели на брифинг Томислав Дончев, лидер на Коалиция ГЕРБ-СДС в 7 МИР Габрово, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ Имаме изкуствено комплициран избирателен развой и аз не мога да допускам, че това е инцидентно или е недовиждане. Това е преднамерено, с цел да има повече неточности, да се забави обработването на резултатите, да се генерират безпорядък и неспокойствие и да се получи чудесна среда за политически спекулации и мнения. Имаме предизборни поръчки от партийни централи, от президентството, че изборният развой ще бъде злепоставен, непрогледен, килнат. Имаме информация за опити за провокации на локално и национално равнище в изборния ден. Каква е задачата от целия този комплекс? За мен първата цел е лична и политическа реабилитация на изгубилите. Втората цел е основаването на надълбоко конституционна рецесия. Няма по-тежка конституционна рецесия от тази, в която имаме разгласен резултат от изборния развой и една огромна част от българските жители не има вяра, че това е резултатът. За мен това е огромната цел “, добави той.

Дончев прикани всички почтени българи към самообладание и издръжливост.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР